Posted on Leave a comment

Event 5. mars: LOVEpod

Velkommen til LOVEpod show i 4. etasje med Kathrine Sørland & gjester.


Oslo Lydservice AS leverte lys, lyd og teknikk til dette flotte showet på Storo Storsenter.

Venue skriver selv om arrangementet:

Hvordan arrangere og style den perfekte (bryllups) festen, og ikke minst – hva sier vårens trendbilde om styling av hovedpersoner og gjesters antrekk, tilbehør, hår og make-up i henhold til våre tradisjonelle kleskoder? 

Dette og en rekke andre gode tips til bryllup & fest får dere i LOVEpodden når Kathrine Sørland får besøk i sofaen/loungen av et knippe eksperter. Sammen deler de av sine erfaringer om alt fra antrekk og tilbehør til gaver og interiør, styling, musikk og underholdning, mat og drikke og bryllupsreiser for å nevne noe. 

Vi får blant annet møte gründer og kakedesigner bak suksessen by Hancock, Ingrid Bjerkenes, den musikalske trioen Schönings Ensemble og en rekke andre flotte aktører og fagfolk fra Storo Storsenter. Kanskje vanker det også noen gode historer om do’s and dont’s ved bryllup-og festplanlegging av kveldens gjester.

Det blir ikke bare moteshow, men vi byr også på smaksprøver, underholdning, fantastiske premier og goodiebags, og en ettermiddag spekket med inspirasjon og feststemning! 

Følgende butikker deltar fra scenen, med gode tips og råd:
Change og Marink, Høyer og VIC, Sayso og Fredrik & Louisa, hvor Sandra og Christina skal legge makeup, og snakke om makeuptrender.

Kathrine Sørland:

Kathrine Sørland er et kjent ansikt for de fleste, og er en av Norges fremste moteprofiler, influensere og bryllupskesperter. Kathrine har reist land og strand og ledet brudeshow og messer, har jobbet som ambassadør for Tilbords i tre år og drevet brudesalong i seks år. 

I 2019 deltok hun i Farmen Kjendis og i 2013 fikk hun tredje plass i Skal vi Danse. 

Kathrine turnerer for tiden landet som foredragsholder innenfor mote og interiør, og som Fashion Advisor /ansikt utad for Lindex i Norge, er ambassadør og designer i Bohus og 

designer strikk for Viking Garn. 

Tina Steffenakk Hermansen:

Tina Steffenakk Hermansen designer klær og tilbehør under sine egne initialer, TSH. Hun har bakgrunn fra søm- og designskolen Esmod og studerte og arbeidet i Paris før hun i 2004 etablerte sitt eget klesmerke. Siden den gang har hun jobbet seg opp til å bli en av de tydeligste aktørene i Norge.

I tillegg til å produsere flere prêt-à-porter kolleksjoner per år, spesialiserer TSH seg på målsøm av brudekjoler og selskapstøy. Her brukes eksklusive kvaliteter; perler, blomster og blonder, i tillegg til unike og spesialdesignede tekstiler til å lage enestående Couture kreasjoner. Kjolene designes og selges i atelier, showroom og brandstore på Frogner,

TSH har også vekket internasjonal interesse og har gjort stor suksess i København, London, New York, Paris og Japan, og finnes i utvalgte butikker i utlandet.

Spesialdesignet perledrakt tidligere sett på Tone Damli i Melodi Grand Prix. Det har vært fokus på overdelen ved bruk av større perler foran, bak på ryggen og på skuldrene som fører til en flott silhuett og en edgy vibe. Med lekre slengbukseben gir den tydelige 70-tallsvibber. Jumpsuit er en trendy variant av et brudeantrekk eller som antrekk nummer to, som er en stor favoritt i huset. 

Jon Lundemoen:Jon Lundemoen har bred erfaring innenfor mote og skjønnhetsbransjen. Han har i flere år jobbet for magasiner, tv produksjoner, reklame, moteblogger, som personal shopper, kjendisstylist, motejournalist og med ulike eventer.Jon har spesialisert seg på garderobebygging og personal shopping. Han er spesialist på å sette sammen løsninger, som passer hver enkelt for å bli en enda bedre utgave av seg selv. Han har et trent øye for farge, form og snitt, som er et «must» for å kunne bygge den optimale garderoben. Jon er er ikke bare talentfull i sitt fag, men et herlig medmenneske som bryr seg om andre mennesker rundt seg. Han skreddersyr en stil som fremhever deg og hjelper deg å finne din egen stil.«Det handler ikke om å følge moten slavisk, men om å finne stilen som passer for deg»Her er noe av erfaringen til Jon Lundemoen- Stylist (NFHS)- Make-up artist (NFHS)- Frisør (Adam og Eva skolen)- Spesialeffekter (Ripar cover make-up Italy)- Spillefilmene: “Fritt vilt” og “Kalde Føtter” – Top Model TV3- Modell på en dag Kanal5- Happy Day TV2- Sommertid TV2 – KK- Tara- Ditt Bryllup- Side 2- Min Mote VG- Leder for Max Factor sitt kreative x-team- Farmen TV 2

Ingrid Bjerkenes:

Ingrid Bjerkenes, mer kjent som Ingrid Hancock, er en av Norges fremste kakedesignere og gründeren bak suksessen By Hancock. I mer enn 10 år har de levert cupcakes og designkaker til alt fra norske kjendiser, influensere og store motefester til firmaevents og bransjefester, så vel som til private feiringer som bryllup, dåp, babyshower, konfirmasjoner m.m. Det var faktisk Hancock som for første gang introduserte cupcakes for det norske markedet i ekte Sex and the City stil.  Mye har skjedd de siste årene på kakefronten, og 5. mars gjester Ingrid oss for å fortelle om trender for kakebordet 2020. Det blir selvsagt smaksprøver!DJ Mariann Rosa (Surferosa):Mariann Rosa, tidligere frontfigur i Rockesuksessen Surferosa, er i dag en av Norges fremste og mest etterspurte eventDJer. Hun er også gründer bak Norges første og eneste jenteDJ byrå.  Mariann Rosa er elsket av bryllup- og festgjester i alle aldre, og er et fyrverkeri av en artist og entertainer som leser sitt publikum og har den unike evnen til å “løfte taket” uansett klientell.  Mariann debuterte som DJ på Øya-festivalen i 2002, med opptredener på bl.a. Berlin Filmfestival 2013 og som resident-DJ under Amandaprisen i 2014. 

Hun benyttes ofte til store corporate event, nettopp på grunn av sin brede appell. “Å sette fyr på dansegulvet er min visjon. Jeg vil gi folk den beste kvelden i sitt liv når jeg styrer musikken” sier hun selv. Som DJ klarer hun mesterstykket av å skape en folkelig lyd-fest med sine sett. Mariann Rosa motiveres av å kunne glede andre med musikk.  

Popjoy Booking As:
Norges første og eneste byrå for jente-DJs. Ideen var født mai 2018, med fokus på å ivare ta og utvikle karrieren til de ulike profilene deres. Fokus på kjønnsbalanse i DJ-bransen var på tide! Popjoy har allerede skapt seg et godt rykte i event-bransen, som en populær aktør der våre profesjonelle DJs alltid leverer på jobb. Vi booker:DJ Anine Stang (artist/DJ) , DJ Mariann Rosa (Surferosa) , DJ Ida Dillan, DJ Seaweed Girls, DJ Amanda Waka, DJ Smith, DJ Pizza$lut, DJ Lise Olsen, DJ Alexandra (Joner) & Amanda, DJ Vibeke Bruff. 

Schønings Ensemble:

Ingeborg, Olga og Hanna Nicoline er profesjonelle musikere med høyere utdanning i klassisk utøvende musikk. Som musikere er de fleksible og i tillegg til høy musikalsk kvalitet har Schønings Ensemble alltid fokus på å tilrettelegge for kundens behov, tilføre kreative ideer – med mål om å skape magisk stemning.

Quotes:

 «Jeg må anbefale musikerne vi hadde på det sterkeste, for vielsen hadde ikke blitt det samme uten dem! Det var så utrolig vakkert!» Annette Løvli Haga, kjendisblogger

«Tusen takk for at dere spilte helt fantastisk vakkert i vielsen vår. Vi kunne ikke vært mer fornøyd» – Vegard Larsen NRK programleder

«Tusen takk for kjempefin gjennomførelse i vår vielse, det var helt magisk! Fikk mange tilbakemeldinger fra gjestene våre også» – Privatperson

Kilde: https://storostorsenter.no/bryllupsguiden/tips/bryllup-og-fest-torsdag-5-mars/event-5.-mars-lovepod/